Hesabım
    "Ölümlü Dünya 2" Sinemalarda!

    Merakla beklenen devam filmi sinema salonlarındaki yerini aldı!

    Mermer ailesinin çılgın maceraları devam ediyor! Son zamanların en çok beklenen komedi filmi "Ölümlü Dünya 2" nihayet vizyona girdi.

    2017 yapımı "Ölümlü Dünya"nın ardından Ali Atay bir kez daha yönetmen koltuğuna geçti ve filmin senaryosunu Feyyaz Yiğit ile birlikte kaleme aldı. "Ölümlü Dünya 2"de Feyyaz Yiğit (Serbest), Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer), Alper Kul (Oktay), Sarp Apak (Serhan), İrem Sak (Begüm), Doğu Demirkol (Zafer), Özgür Emre Yıldırım (Atakan) ve Mehmet Özgür (İlhami) rollerine geri dönerken, Reha Özcan ve Giray Altınok da kadroya ekleniyor.

    İlk filmden kısa bir süre sonrasında geçen devam filmi, artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her biri üyesinin kendi sorunlarıyla boğuşmasını anlatıyor. Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çeker. Serhat, artık hayatında bir kadının eksikliğini çekerken, Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder. Ancak Zafer’in örgütün eline düşmesi hepsinin hayatını alt üst eder. Zafer’e kavuşmak için yol arayan Gazanfer, çareyi eski bir dostundan yardım istemekte bulur. Mermer ailesi, bu sefer evlatlarına kavuşmak için son bir vurgun yapmak zorunda kalacaktır.

    "Ölümlü Dünya 2" sinema salonlarında izleyicilerini bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top