Hesabım
    İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu Başrollü "Mutluyuz"dan İlk Teaser

    Film 29 Aralık'ta sinemalarda..

    25Film

    "Üç Adam"dan biri olarak tanıdığımız, komedyen İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği, başrolünü de komedyen Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı aile komedisi Mutluyuz'dan ilk teaser geldi. Yılın son günlerinde, 29 Aralık'ta vizyona girecek olan film, boşanma aşamasında olan bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Yayınlanan teaserda İbrahim Büyükak’ın canlandırdığı Ferhat karakteri ile Yasemin Sakallıoğlu’nun hayat verdiği Aslı karakterini çift terapisinde görüyoruz.

    Kadrosunda başrollerin yanı sıra Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır gibi isimler bulunduran Mutluyuz filminin yapımcılığını 25Film üstleniyor.

    Filmin konusu ise şöyle;

    Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top