Hesabım
    Jennifer Lopez "Kiss of the Spider Woman" Müzikal Uyarlamasında Başrol Oynayacak!

    Yönetmen koltuğunda Dreamgirls'ün yönetmeni Bill Kondon var..

    .

    Variety'nin haberine göre; Jennifer Lopez, "Dreamgirls" film yapımcısı Bill Condon tarafından yazılan ve yönetilen 1993 Broadway müzikali "Kiss of the Spider Woman"ın uzun metrajlı uyarlamasında başrol oynayacak.

    Müzikal, 1981 yılında Arjantin'deki bir hapishanede geçiyor. Lopez, reşit olmayan bir çocuğu yozlaştırdığı iddiasıyla sekiz yıl hapis cezasına çarptırılan eşcinsel kuaför Luis Molina tarafından yaratılan Aurora adında fantastik bir kadın olan başrol karakterini oynayacak. Hapis cezasının dehşetinden kaçmak için Molina, Aurora'nın başrol oynadığı filmleri, avını bir öpücükle öldüren örümcek kadın rolünün de dahil olduğu klasik bir beyazperde divası olarak hayal ediyor. Marksist Valentin Arregui Paz'ın hücresine getirilmesiyle Molina'nın hayatı alt üst olur ve ikisi beklenmedik bir bağ kurar.

    Bağımsız olarak finanse edilen yeni film, şu anda Molina'yı canlandıracak isimsiz bir oyuncu arıyor. Provalar Şubat ayında başlayacak ve çekimlerin de Nisan ayında New Jersey'de başlaması planlanıyor.

    “Kiss of the Spider Woman”ın önceki iki uyarlaması (1993 müzikali ve Puig'in yönetmen Héctor Babenco'nun romanından uyarlanan 1985 yapımı uzun metrajlı film) her ikisi de olumlu eleştiriler aldı ve büyük ödüller kazandı. William Hurt, Molina rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar kazandı. Ve müzikal, en iyi müzikal ve üç sanatçısı da dahil olmak üzere toplam yedi Tony Ödülü kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top