Hesabım
    "Madame Web"den İlk Posterler!

    "Madame Web" 16 Şubat'ta sinemalarda!

    Sony Pictures

    Sony Pictures, 16 Şubat'ta vizyona girecek olan yeni Spider-Man evreni filmi "Madame Web"in ilk posterlerini yayınladı.

    Madame Web filmde, çizgi romanlardaki gibi örümcek ağı benzeri bir yaşam destek sistemine bağlı yaşlı bir kadın değil. Bunun yerine Dakota Johnson, Manhattan'da durugörü yeteneklerine sahip bir sağlık görevlisi olan Cassandra Webb'i canlandırıyor.

    Sony Pictures

    Geçmişiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Cassandra, kaderinde güçlü bir gelecek olan üç genç kadınla bir ilişki kurar ve ölümcül tehlikelerle dolu şimdiki zamanda hayatta kalmaya çalışırlar.

    Afişlerin birinde Dakota Johnson tek başına yer alırken, diğer afişte Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced ve Tahar Rahim gibi filmdeki diğer oyunculardan bazıları yer alıyor. Bu karakterlerin hepsi süper güçlü örümcek yeteneklerine sahip ve afişte kostümlü hallerini de görmek mümkün.

    Sony Pictures

    S. J. Clarkson'ın yönettiği filmin senaryosunu Matt Sazama ve Burk Sharpless kaleme aldı. "Madame Web" 16 Şubat 2024'te vizyona girecek.

    2024 yılında üç Sony-Marel filminin izleyiciyle buluşması planlanıyor. "Madame Web" dışında, Ağustos'ta "Kraven the Hunter", yıl sonunda ise "Venom 3" vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top