Hesabım
    "Dune 2"den Yeni Fragman: Arrakis Savaşa Sürükleniyor!

    "Dune: Part Two" 1 Mart'ta sinemalarda!

    Warner Bros. Pictures, Denis Villeneuve'ün bilim kurgu destanı “Dune: Part Two”nun üçüncü resmi fragmanını yayınladı.

    Grevler nedeniyle Kasım'dan 1 Mart 2024'e ertelenen filmin yeni fragmanı, vizyona girmesine üç aydan az bir süre kalmışken pazarlama kampanyasını yeniden başlatıyor.

    Genişleyen hikaye, Frank Herbert'in 1965 tarihli klasik romanının ikinci yarısını perdeye taşıyacak. Hikayede Paul Atreides (Timothee Chalamet) ve Leydi Jessica (Rebecca Ferguson), Arrakis gezegenini hain Harkonnen Hanesi'nden kurtarmak için çölde yaşayan Fremenlerle bir araya geliyor.

    Zendaya, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgard, Stephen McKinley Henderson, Josh Brolin ve Javier Bardem ilk filmdeki rollerini yeniden canlandırıyorlar.

    Onlara öldürücü Feyd-Rautha rolünde Austin Butler, Prenses Irulan rolünde Florence Pugh, Leydi Margot rolünde Lea Seydoux ve İmparator Shaddam IV rolünde Christopher Walken da katılıyor.

    İlk film, 22 Ekim 2021'de eş zamanlı olarak sinemalarda ve HBO Max'te gösterime girdi. Dünya çapındaki gişede 400.6 milyon dolar hasılat elde etti ve En İyi Film de dahil olmak üzere on Akademi Ödülü adaylığı kazandı.

    Villeneuve senaryoyu Jon Spaihts ile birlikte kaleme aldı, aynı zamanda Mary Parent, Cale Boyter, Tanya Lapointe ve Patrick McCormick ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top