Hesabım
    Ryan Gosling ve Margot Robbie, George Clooney'nin Anne Babası Olacak!

    "Barbie" yıldızlarının "Ocean's Eleven" prequel filmindeki rolleri ortaya çıktı.

    .

    Danny Ocean karakteriyle, Steven Soderbergh imzalı Ocean's üçlemesinin yıldızlarla dolu kadrosuna liderlik eden George Clooney, yaklaşan prequel filminde başrolü paylaşacak olan Margot Robbie ve Ryan Gosling'in rollerini açıkladı.

    Jay Roach'un yöneteceği, 1960'larda geçen ön filmde Gosling ve Robbie'nin Danny'nin anne ve babasını oynamak için bir araya geldiğine dair mırıltılar bir süredir devam ediyordu. Clooney bu söylentiye değinerek bir nevi doğruladı.

    Yönettiği "The Boys in the Boat" filminin galasında Variety'e konuşan aktör/yönetmen şakacı bir şekilde şöyle dedi: "Margot Robbie benim annem mi? Her zaman bunu düşünmüşümdür. Ve Ryan Gosling benim babam ve bunu düşündüğünüzde mantıklı geliyor. Tamamen."

    Gosling ve Robbie, bu yıl başlı başına bir fenomen haline gelen ve büyük ödül adaylarından biri olan milyar dolarlık "Barbie" filminde rol aldı. Her iki oyuncu da Gosling liderliğindeki "Drive" ve Robbie ile Will Smith'in başrol oynadığı "Focus" gibi yapımlardan soygun türüne oldukça aşina. "Barbie" ile uyumlarını ispatlayan yıldızların bu tür için yeniden eşleştiğini görmek oldukça ilgi çekici.

    Şimdilik, Gosling ve Robbie'nin katılımı dışında projenin tüm detayları gizli tutuluyor. Ancak ön bölüm, Hitchcock'un "To Catch A Thief" ve "Notorious" filmlerine benzer şekilde "bir soygun filmi kılığına girmiş eski moda destansı bir aşk hikayesi" olarak tarif ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top