Hesabım
    Dwayne Johnson Yeni Filminde Ünlü MMA Dövüşçüsünü Canlandıracak

    A24 yapımcılığındaki "The Smashing Machine" adlı filmi Benny Safdie yönetecek.

    .

    Oyunculuk kariyerinin yanı sıra kardeşi Josh Safdie ile birlikte "Uncut Gems" ve "Good Time" gibi filmlere imza atan Benny Safdie'nin ilk solo yönetmenlik denemesinde başrolü Dwayne Johnson üstlenecek.

    A24 yapımı "The Smashing Machine" adlı filmin senaryosunu da Benny Safdie kaleme alacak. Projeyi Safdie ve Johnson birlikte geliştiriyorlar.

    Kariyerine profesyonel bir güreşçi olarak başlayan Johnson, iki kez UFC Ağır Siklet Turnuvası Şampiyonu olan karma dövüş sanatları dövüşçüsü Mark Kerr'ı canlandıracak.

    Kerr'in hikayesi daha önce 2002 yılında HBO'nun "The Smashing Machine" adlı belgeselinde anlatılmıştı. Bu belgeselde Kerr'in sınır tanımayan yaklaşımı ve aşırı doza yol açan ağrı kesici bağımlılığıyla dövüş dünyasındaki yükselişi anlatılmıştı.

    A24'dan Noah Sacco yaptığı açıklamada şunları söylüyor: "Dwayne ve Benny eşsiz yetenekler ve Mark'ın ilham verici hikayesine dair ortak vizyonları heyecan verici. Bu inanılmaz özel projeyi hayata geçirme 2konusunda işbirlikçilerimiz olarak onların güvenini kazanmaktan büyük onur duyuyoruz.”

    Filmin yapımcılığını Johnson ve Dany Garcia'nın Seven Bucks Productions'ı Safdie'nin Out for the Count şirketi, Eli Bush, David Koplan ve A24 üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top