Hesabım
    Taş Devri Korku Filmi "Out of Darkness"tan Fragman

    Hayatta kalma temalı korku ve gerilim filmi Paleolitik çağda yaşayan altı kişiyi takip ediyor.

    Bleecker Street, Taş Devri'nde geçen hayatta kalma temalı korku filmi "Out of Darkness"ın yeni bir fragmanını yayınladı.

    45.000 yıl önce, acımasız Paleolitik çağda küçük bir tekne, yaşanması zor bir bölgenin kıyısına ulaşır ve altı kişi yeni bir yuva bulma umuduyla Dar Deniz'i geçmeye çabalar.

    Gece olduğunda, yalnız olmadıklarını anlayan bu grubun umutları dehşete dönüşür. Aralarındaki ilişkiler bozulmaya başlarken kararlı bir genç kadın, bu korkunç ve gizemli yeni düşmandan kurtulmak için gereken korkunç eylemlerle yüzleşir.

    Yönetmen Andrew Cumming'in ilk uzun metrajlı filmi olan ve başlangıçta "The Origin" olarak adlandırılan Safia Oakley-Green, Kit Young, Chuku Modu, Iola Evans, Arno Luening ve Luna Mwezi başrollerde yer alıyor.

    Filmde, bir arkeolog ve bir dilbilimcinin yardımıyla döneme özgü olarak, yalnızca film için yaratılan uydurma bir dil kullanıyor.

    "Out of Darkness", geçtiğimiz yıl boyunca festival turlarında yer aldı ve Safia Oakley-Green, Britanya Bağımsız Film Ödülleri'nde Çığır Açan Performans kategorisinde ödüle uzandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top