Hesabım
    "Aladdin" Yıldızı Naomi Scott "Smile" Devam Filminde Başrolde!

    2022'de büyük ses getiren korku filmi "Smile"ın devam halkası başrolünü buldu.

    .

    Naomi Scott (“Aladdin,” “Charlie's Angels”), Temple Hill ve Paramount Pictures'ın hit korku filmi “Smile”ın şu anda ismi açıklanmayan devam filminde başrol oynayacak.

    2022'de büyük ses getiren orijinal film, bir hastasının dahil olduğu tuhaf, travmatik bir olaya tanık olduktan sonra, esrarengiz bir varlık tarafından tehdit edildiğine giderek daha fazla ikna olan bir psikiyatristin etrafında dönüyordu.

    Paramount, filmi başlangıçta sinemalarda gösterime sokmak yerine doğrudan Paramount+ platformunda yayınlamayı planlamıştı. Ancak başarılı test gösterimlerinin ardından, başarılı bir viral pazarlama kampanyası eşliğinde film vizyona girdi ve sürpriz bir başarı elde etti.

    17 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen bir film, dünya çapında 217 milyon dolarlık bir hasılatla sonuçlandı ve hem stüdyo için oldukça karlı bir girişim oldu hem de 2022 vizyonunun en büyük başarı hikayelerinden biri haline geldi. Devam filmi için çalışmalar da hızla başladı.

    İlk filmi yazıp yöneten Parker Finn, devam filminde de hem senarist hem yönetmen olarak görev yapacak. "Smile 2"nin olay örgüsü ayrıntıları gizli tutuluyor ancak ilk filmin başarısının ardından oyuncu seçimi süreci çok daha yoğun ve dikkat çekici. Filmin 2024 sonbaharında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top