Hesabım
    Esther Geri Dönüyor: "Orphan 3" Geliştirme Aşamasında

    Orphan 3, yönetmen William Bren Belll tarafından geliştiriliyor.

    .

    Orphan serisinin üçüncü filmi, "Orphan: First Kill"in yönetmeni William Brent Bell tarafından geliştiriliyor. Bell, korku serisini 2009 yılında ilk film "Orphan"ı yöneten Jaume Collet-Serra'dan devraldı.

    Rahatsız edici gerçek suç belgeseli The Curious Case of Natalia Grace'e dayanan film, Esther (Isabelle Fuhrman) adındaki genç bir yetim kızın unutulmaz hikayesini konu alıyor. Esther, yakın zamanda çocuklarnı kaybeden bir çift tarafından evlat edinildikten sonra anne Kate (Vera Farmiga), şiddet eylemlerinin onu takip ettiği anlaşılan Esther'de bir sorun olduğunu hemen fark eder.

    Sonunda Esther'in 9 yaşında masum bir kız değil, fiziksel gelişimini engelleyen nadir bir hormonal bozukluğa sahip 33 yaşında şiddet yanlısı bir kadın olduğu ortaya çıkar.

    2022 yılında gösterime giren ikinci film "Orphan: First Kill". Esther'in evlat edinilmeden önceki hayatını ortaya çıkaran bir ön hikayeydi. Esther bu noktada Leena Klammer olarak biliniyor. Leena, Kate ve kocası John (Peter Sarsgaard) tarafından evlat edinilmeyi beklemesiyle sonuçlanan şiddetli bir yolculuğa çıkan bir psikiyatri hastasıdır.

    "Orphan: First Kill", dünya çapında 37 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attığından devam filminin gelmesi şaşırtıcı değil.

    The Hollywood Reporter'a başka bir Orphan filminin olasılığı hakkında konuşan Bell şunları söyledi: "Şu anda üçüncü bir film geliştiriyoruz. Serinin kural kitabı her şeyin mümkün olduğu yere kadar açıldı. Zaten sürecin neresinde olduğumuzu bildiğimden, bizi bekleyen sürprizler ve dönüşler beni son derece heyecanlandırıyor."

    "Orphan 3"ün resmi adı, konu detayları ya da vizyon tarihine ilişkin henüz bir bilgi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top