Hesabım
    George Clooney ve Adam Sandler İlk Kez Aynı Filmde!

    Clooney ve Sandler, Noah Baumbach'ın yöneteceği yeni Netflix filminde başrolü paylaşacak.

    .

    George Clooney ve Adam Sandler, yazar/yönetmen Noah Baumbach'ın (Marriage Story) yeni, isimsiz Netflix filmi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. Bu, iki yıldızın birlikte rol alacağı ilk proje olacak.

    Filmin "yetişkinler hakkında komik ve duygusal bir yetişkinliğe geçiş filmi" olduğu söyleniyor. Baumbach senaryoyu Emily Mortimer'la birlikte yazdı ve yapımcılığı Amy Pascal ve David Heyman'la birlikte üstlenecek.

    Baumbach'ın Netflix ile özel bir anlaşması var ve daha önce platform için Sandler liderliğindeki "The Meyerowitz Stories"i yönetti. Son olarak ise geçtiğimiz yıl sonunda yayınlanan "White Noise"ı yönetti ve partneri Greta Gerwig ile birlikte "Barbie" filminin senaryosunu kaleme aldı.

    Adam Sandler bu yıl üç Netflix filmiyle karşımıza çıktı: Jennifer Aniston'lı devam filmi "Murder Mystery 2", aile üyelerinin de rol aldığı "You Are Not Invited to My Bat Mitzvah" ve animasyon film "Leo".

    Clooney ise en son "The Flash"ta sürpriz bir cameo yaptı ve son yönetmenlik çalışması "The Boys in the Boat" çok yakında izleyicilerle buluşacak. Aktör ayrıca, Apple'ın satın aldığı "Wolfs" filminde Brad Pitt ile bir kez daha bir araya gelmeye hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top