Hesabım
    Mahkeme Sona Erdi, Jonathan Majors Marvel'dan Kovuldu!

    Taciz ve saldırıdan suçlu bulunan aktörün Disney ve Marvel ile olan ortaklığı sonlandırıldı.

    Marvel Studios

    Jonathan Majors, bu yılın başında partnerine yönelik darp suçlamaları nedeniyle tutuklanmasının ardından devam eden hukuki sorunları nedeniyle Marvel'dan kovuldu.

    Majors, Manhattan'daki bir apartman dairesinden gelen 911 çağrısının ardından Mart 2023'te New York Polis Departmanı tarafından gözaltına alındı. İki haftalık bir duruşmanın ardından, 18 Aralık'ta, iki taciz ve saldırı suçundan suçlu bulundu ve üçüncü dereceden bir kasıtlı saldırı ve ikinci dereceden ağırlaştırılmış taciz suçundan beraat etti.

    Mart ayındaki tutuklanmasından önce Majors, Kang the Conqueror olarak Marvel Sinematik Evreni'nde ileriye dönük önemli bir figür olarak konumlanıyordu. Aktör, “Loki”nin her iki sezonunda da yer aldı, “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”nın ana kötü adamıydı ve Mayıs 2026'da vizyona girmesi planlanan “Avengers: The Kang Dynasty”nin önemli bir parçası olacaktı.

    Disney ve Marvel hâlâ yeni film listelerinde ilerlemeyi planlıyor ancak "Loki" yazarı Michael Waldron'un kısa süre önce, artık "Avengers 5" olarak anılan "Kang Dynasty" için yeni bir taslak kaleme almasıyla film ciddi bir revizyondan geçecek gibi görünüyor. Marvel muhtemelen rolü yeniden şekillendirecek, ancak şu anda resmi bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top