Hesabım
    Timothée Chalamet'den "Dune 3" Hakkında İpuçları

    Serinin yıldızı potansiyel üçüncü filmde geri dönmesi beklenen bir karakter hakkında hakkında ilk kez konuştu.

    Warner Bros.

    Dune: Part Two”nun vizyona girmesine üç aydan biraz daha kısa bir süre kaldı ve şimdiden potansiyel bir üçüncü film hakkında yeni söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

    Yönetmen Denis Villeneuve, serinin üçüncü filminin senaryosunu neredeyse bitirdiğini geçtiğimiz haftalarda açıkladı. Yaklaşan ikinci film, Frank Herbert'in ilk kitabının ikinci yarısını perdeye taşırken, üçüncü filmde çok daha ince olan ikinci kitap “Dune Mesihi" tek bir film olarak uyarlanacak.

    Villeneuve, ayrıca üçüncü filmi kesinlikle yapmak istediğini ancak araya başka bir proje almak istediğini de belirtmişti. "Dune" ve "Dune Mesihi" olayları arasında on iki yıl geçiyor, bu da bir sonraki filme geçmek için gerçek bir acelenin olmadığı anlamına geliyor.

    Şimdi serinin yıldızı Timothée Chalamet de nihayet potansiyel üçüncü film hakkında yorum yaptı ve bunu yaparken tanıdık bir yüzün geri dönüşünden bahsetti.

    Haberin bundan sonrası "Dune Mesihi" hakkında spoiler/sürprizbozan içerir.

    Jason Momoa'nın 3. filmde, "Dune Mesihi" kitabında anlatılan hikayeye uygun olarak, Duncan Idaho rolünü yeniden canlandırması bekleniyor. MTV'ye konuşan Chalamet'ye, ikinci filmde bazı karakterlerin nasıl değiştirildiği ve Momoa'nın eksikliği sorulduğunda şu yanıtı verdi:

    "Ama Momoa geri dönecek. Bunda değil, ama [Mesih'te]... Tuhaf, çünkü senaryo ve fragman konusunda çok gizliler ama [kitaplar] 70 yıldır zaten ortadaydı."

    Yetenekli bir pilot olan Duncan, Atreides Hanesi'ne son derece sadıktır ve Ginaz'ın Kılıç Ustası olarak yetenekli bir göğüs göğüse dövüşçüdür. "Dune" filminde görüldüğü gibi öldürülür ancak daha sonra, Bene Tleilax tarafından yaratılan bir "ghola", ölümsüz bir klon olarak geri döndürülür ve Paul Atreides'e hediye edilir. Duncan, Herbert tarafından kaleme alınan altı orijinal Dune kitabının hepsinde var olan tek karakterdir.

    Üçüncü filme konu olacak olan "Dune Mesihi" Paul'un hikayesine karanlık bir kapanış görevi görüyor ve 1 Mart'ta vizyona girecek olan "Dune Part Two" filminin açılışında izlenecek olayların ardından karşılaşılacak zorlukları ele alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top