Hesabım
    "Rebel Moon - Part 2" İlk Fragman: Galaksilerarası İsyan Devam Ediyor

    Fragman ilk filme dair spoiler/sürprizbozan içeriyor!

    Netflix, Zack Snyder'ın iki bölümlük bilim kurgu destanının 19 Nisan'da yayınlanacak olan ikinci bölümü olan "Rebel Moon — Part Two: The Scargiver"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Fragman, ilk bölüm olan “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”ın 21 Aralık'ta yayına girmesinden ve şimdiden platformun film listelerinde üst sıralara yükselmesinden sadece birkaç gün sonra geldi.

    Yeni film, Kora'nın ve hayatta kalan savaşçıların, Veldt'in cesur insanlarıyla birlikte savaşarak, bir zamanlar barışçıl olan bir köyü, düşmana karşı savaşta kendi topraklarını kaybedenler için yeni bulunmuş bir vatanı savunmak için her şeyi feda etmeye hazırlanan destansı destanını sürdürüyor.

    Savaşlarının arifesinde savaşçılar kendi geçmişlerinin gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalacak ve her biri neden savaştıklarını ortaya çıkaracak. Diyarın tüm gücü filizlenen isyana karşı koyarken kırılmaz bağlar kuruluyor, kahramanlar ortaya çıkıyor ve efsaneler yaratılıyor.

    Devam filminde Sofia Boutella, Ed Skrein, Michiel Huisman, Fra Fee, Charlie Hunnam, Ray Fisher ve Anthony Hopkins rollerine geri dönüyor.

    "Rebel Moon - Part 2: The Scargiver" 19 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top