Hesabım
    Donald Trump "Evde Tek Başına 2"ye Zorbalıkla Girdiğini Yalanladı

    Ünlü devam filminin bir sahnesinde rol alan Donald Trump, yönetmen Chris Colombus'un iddialarını yanıt verdi.

    .

    Hızla klasik haline gelen "Evde Tek Başına"dan iki yıl sonra vizyona giren, Chris Columbus'un yönetmen koltuğuna geri döndüğü "Evde Tek Başına 2"de Macaulay Culkin'in Kevin McCallister karakteri bu kez New York'ta ailesinden ayrı düşer ve ilk filmdeki haydutlarla bir kez daha karşılaşır.

    Filmin en kötü şöhretli anlarından biri, New York'lu bir iş adamını, geleceğin ABD Başkanı olacak olan Donald Trump'ı içeriyor. Kevin, Trump'la ona ait olan Plaza Hotel'in fuayesinde karşılaşır ve bu sahne filmin önemli bir unsurudur.

    Columbus, birkaç yıl önce Business Insider'a konuştu ve Trump cameo'sunun aslında film yapımcıları tarafından planlanmış bir şey olmadığını, çekim yerinin kullanılmasına ilişkin şartlı bir madde olduğunu söyledi:

    "New York şehrinin çoğu yerinde olduğu gibi, sadece bir ücret ödersiniz ve o yerde çekim yapmanıza izin verilir. Lobide çekim yapmak istediğimiz için o dönemde Trump'ın sahibi olduğu The Plaza Hotel'e yaklaştık. Plaza'yı bir stüdyoda yeniden inşa edemedik.

    Trump tamam dedi. Ücreti ödedik ama o ‘Plazayı ancak benim filmde oynamam sayesinde kullanabilirsiniz’ dedi. Biz de onu filme dahil etmeye karar verdik ve filmi ilk kez gösterdiğimizde çok tuhaf bir şey oldu: Trump ekrana geldiğinde insanlar alkışladı. Ben de editörüme 'Onu filmde bırakın' dedim. Bu seyirci için bir an.' Ama filme zorbalıkla girdi."

    "Evde Tek Başına" Noel'de yeniden gündeme gelince, bu eski alıntı Deadline'daki bir makalede yeniden ortaya çıktı ve sonunda Trump'a da ulaştı. Sosyal medya hesabından olayı yalanlayan eski Başkan şunları söyledi:

    "Hiçbir şey gerçeklerden bu kadar uzak olamaz. Bu cameo filmin başarılı olmasına yardımcı oldu. Ama eğer zorbalığa maruz kaldıklarını hissettilerse ya da beni istemedilerse, neden beni aldılar ve 30 yıldan fazla bir süre orada tuttular?"

    Deadline'ın bildirdiğine göre Trump ayrıca o sahnede yer alması için kendisine yalvarıldığını, o sırada "çok meşgul" olduğunu ve "bunu yapmak istemediğini" söylediğini ancak yapımcıların "ısrarı" sonucunda kabul ettiğini söylüyor.

    "Evde Tek Başına" Ailesinin Dudak Uçuklatan Serveti Ortaya Çıktı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top