Hesabım
    Gary Oldman, Sirius Black Rolünde "Vasat" Olduğunu Düşünüyor

    "Kitapları okusaydım karakteri farklı canlandırırdım" diyen aktör yalnızca ortalama bir iş ortaya koyduğunu belirtiyor.

    Warner Bros.

    Gary Oldman, kendisine En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandıran "Mank" ve "The Darkest Hour" filmleri de dahil olmak üzere bir dizi prestijli projeyle tanınıyor. Aktör aynı zamanda birden fazla favori seride de yer aldı; Christopher Nolan'ın Dark Knight üçlemesinde Jim Gordon'u ve Harry Potter serisinde Sirius Black'i canlandırdı.

    Yakın zamanda Happy Sad Confused podcast'ine konuk olan aktör, en büyük rollerinden bazılarından bahsetti ve Harry Potter filmlerindeki çalışmalarının hayranı olmadığını itiraf etti.

    Oldman, "Çalışmamın vasat olduğunu düşünüyorum" dedi ve şöyle devam etti: "Hayır, öyle. Belki Alan [Rickman] gibi kitapları okusaydım, diğerlerinden önde olsaydım, ne olacağını bilseydim, açıkçası oyunu daha farklı oynardım diye düşünüyorum."

    Oldman ardından şunları ekledi: "Size bunun ne olduğunu anlatacağım. Her şey gibi, eğer oturup bir şeyin içinde kendimi izleseydim ve 'Tanrım, ben harikayım' dersem bu çok üzücü bir gün olurdu çünkü bir sonraki şeyi daha iyi hale getirmek istiyorsun."

    Oldman, Sirius Black rolündeki çalışmasından hoşlanmasa da geçtiğimiz günlerde The Drew Barrymore Show'a katıldı ve çalıştığı film serilerine minnettar olduğunu açıkladı:

    "Harry Potter için Tanrıya şükürler olsun. Size şunu söyleyeyim, ikisi - Batman ve Harry Potter - gerçekten beni kurtardılar, çünkü bu, en çok parayla en az işi yapabileceğim ve sonra çocuklarla evde olabileceğim anlamına geliyordu."

    Oldman bu yıl, Christopher Nolan'la yeniden bir araya gelerek yılın en başarılı filmlerinden biri olan "Oppenheimer"da Harry Truman rolünü üstlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top