Hesabım
    ABD Box Office: "Wonka" Yılın Sonunda Yeniden Zirvede!

    Amerika gişesinde "Aquaman ve Kayıp Krallık" ikinci sıraya gerilerken, "Wonka" yeniden gişenin liderliğine yükseldi.

    Warner Bros.

    2023'ün sonunda vizyona giren filmler, 2024'e girerken Amerika gişesinde bazı değişikliklere yol açtı. "Aquaman ve Kayıp Krallık"1. sırada yer aldığı ilk hafta sonunun ardından hızla ikinci sıraya geriledi. Ancak "Wonka"nın 2023'ün son hafta sonunda birinci sırayı geri almasıyla Warner Bros. hâlâ zirvede.

    Timotheé Chalamet liderliğindeki "Wonka" vizyondaki üçüncü hafta sonunu 23 milyon dolarla kapatırken, Amerika gişesindeki toplam hasılatını 140 milyon dolara yükseltti. Dünya çapındaki kazancı ise 385 milyon dolara yaklaştı.

    "Aquaman" devam filmi, hayal kırıklığı yaratan 28 milyon dolarlık açılış hasılatıyla gişenin birinci sırasında açılış yaptıktan sonra, vizyondaki ikinci hafta sonunda 18 milyon dolar kazandı. Film vizyondaki ilk 10 gününde "The Marvels"ın ilerisinde ve "Shazam: Fury of the Gods"dan çok daha iyi ama "The Flash"ın biraz gerisinde kalıyor.

    Animasyon film "Ördeklerin Göçü" ikinci hafta sonunda hasılatını beş milyon dolar daha yükselterek 17 milyon dolarla üçüncü sıradaki yerini korudu. Noel'de çok başarılı bir başlangıç yapan "The Color Purple" hafta sonunda elde ettiği 12 milyon dolarla dördüncü sırada yer alırken, ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan film, 8.8 milyon dolarlık hasılatıyla "Anyone But You" oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "The Color Purple" Amerika Gişesini Salladı
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top