Hesabım
    "Five Nights At Freddy's" Devam Filmine Yeşil Işık Yakılmadı!

    Hayranlar sevilen korku filminin devamını heyecanla bekliyor olsa da Universal ikinci filme resmen onay vermedi.

    Blumhouse

    Blumhose Prdoductions'ın baş yapımcısı ve uzun metrajlı film geliştirme başkan yardımcısı Ryan Turek, yakın zamanda Collider ile şirketin birkaç yıllık geleceği hakkında konuştu. Açıklamalarındaki en büyük sürpriz Universal Pictures'ın "Five Nights at Freddy's" devam filmi üzerinde henüz ilerleme kaydetmemiş olması. Ama bu konuda hemen ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Turek şöyle diyor:

    "O film çok para kazandırdı. Bu çok büyük bir başarıydı ve bunun için minnettarız. Emma [Tammi] harika bir iş çıkardı ama biz hâlâ bu konuda yeşil ışığı bekliyoruz. Göreceğiz… Bu çılgınca değil. Bence bu sadece sürecin bir parçası."

    "Five Nights at Freddy's" (Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece) dünya çapında kazandığı 289.3 milyon dolarla 2023'ün en çok hasılat elde eden 16. filmi oldu. Yapım maliyetinin yalnızca 20 milyon dolar civarında olması ise başarısının önemi katlıyor.

    Bu yıl geniş kapsamlı dağıtıma girecek ilk Blumhouse filmi "Night Swim" (Gece Yüzüşü) olacak ancak film, "M3GAN"ın geçen yıl aynı dönemde yaptığı gibi, sosyal medyayı ele geçiren bir heyecan yaratmıyor. Turek "M3GAN 2.0" üzerinde çalışmaların sürdüğünü ancak çekimlere başlamadıklarını belirtiyor. Film 2025'in Ocak ayında vizyona girecek.

    İnsanların radarına girmeyen ama kendisini heyecanlandıran şey sorulduğunda ise Turek "Dead by Daylight" adlı video oyununun film uyarlamasının heyecan verici olduğunu söylüyor:

    "Üzerinde aktif olarak yer aldığım projelerden birinin, yaklaşık yedi yıldır piyasada olan bir oyunun uyarlaması olan Dead by Daylight olduğunu söyleyeceğim. Ben buna video oyununun kendisi olan korkunun kutlanması olarak bakıyorum.

    Five Nights at Freddy's'den öğrendiğimiz şey tabii ki hayranlara yönelmek ve hayranlar için bir video oyunu uyarlaması yapmak... Bu beni çok heyecanlandırıyor ve yaratıcı bir şekilde buna giden yolun ne olduğu üzerinde kafa yoruyoruz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top