Hesabım
    Jordan Peele, Ertelenen Yeni Filmi Hakkında Konuştu

    Peele, sıradaki filminin ertelenmesinin ardından umut verici bir güncelleme sunuyor.

    .

    Jordan Peele, "Nope"tan sonra gelecek filminin ertelenmesinin ardından, hayranları sevindirecek ümit verici bir güncelleme paylaştı.

    2017'de büyük beğeni toplayan "Get Out" filmiyle yönetmen koltuğuna geçen ve En İyi Özgün Senaryo Oscar'ını kucaklayan Peele, başarısını 2019'da "Us" ve 2022'de "Nope"la sürdürdü. Yönetmenin heyecanla beklenen dördüncü filminin ise 2024 Noel'inde çıkması bekleniyordu ancak film yakın zamanda Universal'ın vizyon takviminden kaldırıldı.

    Korku Türüne Yeni Bir Soluk Getiren Jordan Peele'ın İzlemenizi Tavsiye Ettiği 10 Harika Korku Filmi

    Henüz ismi açıklanmayan film gizemini korusa da, yönetmen yakın zamanda Conan O'Brien'ın podcast'ine katıldı ve projeyle ilgili bir güncelleme sundu. Peele herhangi bir hikaye detayı ya da oyuncu kadrosu bilgisini açıklamadı ancak bunun şimdiye kadarki en heyecan verici filmi olabileceğini öne süren bir yorum yaptı:

    Bu açıkçası ilginç bir yıldı... çünkü yazarlar grevi beni dinleme durumuna soktu ve olmam gereken yer burası. Bir sonraki projemin benim için açık olduğunu hissediyorum ve eğer doğru yaparsam en sevdiğim film olabilecek bir filmim olduğu için çok heyecanlıyım.

    Peele bir sonraki filmi hakkında temel olarak hiçbir somut bilgi açıklamadı, ancak şu ana kadarki yönetmenlik kariyeri kesinlikle izleyicilerin gelecek projeden neler bekleyebileceğine dair bazı ipuçları veriyor. Peele kariyerine komediyle başlamış olsa da şu ana kadar çektiği üç film de korku filmleri oldu. Gelecek filmin de bu tür trendini sürdürmesi muhtemel görünüyor.

    Diğer yandan her bir film bilim kurgu unsurlarını da taşıyordu hatta "Nope" bilim kurgu alanına en büyük geçişti. Bu filmdeki büyük değişimler, yönetmenin bir sonraki filminin bir kez daha korkuyu başka bir türle iddialı bir şekilde harmanlayabileceğini gösteriyor. Ancak gerçekten neler olup biteceğini görmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top