Hesabım
    "Peaky Blinders" Filmi Hakkında Yeni Gelişme

    Steven Knight çekimlerin yıl ortasında başlamasını umuyor.

    Netflix

    "Peaky Blinders"ın yaratıcısı Steven Knight, sevilen İngiliz dönem dramının uzun zamandır beklenen senaryosunda ilerlediğini ve son bölümleri yazmaya çalıştığını söyledi.

    BBC ve Netflix dizisi on yıl önce gösterime girdi ve altı sezonluk yayınını Nisan 2022'de tamamladı. Cillian Murphy, Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham'da karizmatik ve kurnaz bir suç patronu olan Tommy Shelby'yi canlandırdı.

    Knight bir süre önce serinin uzun metrajlı bir filmle tamamlanacağını açıklamıştı ancak asıl soru projenin ne zaman prodüksiyona geçeceği ve projenin ne kadar ilerlediğiydi.

    Geçtiğimiz yılın sonunda Radio Times ile "The Redemption of Thomas Shelby" balesini konuşmak için bir araya gelen Knight, her şeyin nasıl gittiğine dair bir güncelleme yaptı:

    "Şu anda sadece senaryonun son kısımları üzerinde çalışıyorum. Klavyenin başına oturup başlıyorum. Benim için biraz rüya görmek gibi. Orada oturuyorsunuz ve tüm bu şeyler geliyor ve sonra tekrar okuyup şöyle düşünüyorsunuz: 'Bu oldukça iyi, ama nereden geldi?'... Plan, bunu gelecek yılın ortasında [2024] çekmeye başlamak."

    Dizi 2013-2022 yılları arasında toplam 36 bölüm olarak yayınlandı ve başrollerde Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis ve Tom Hardy gibi isimler yer aldı. Cillian Murphy, Margot Robbie ile yakın zamanda gerçekleştirdiği Variety 'Actors on Actors' sohbetinde film fikrine açık olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top