Hesabım
    "Dario Argento Panico" Fragman: Korku Efsanesine Derinlemesine Bir Bakış

    İkonik İtalyan yönetmenin hayatı ve kariyeri "Dario Argento Panico"da derinlemesine incelenecek.

    Shudder, efsanevi korku yönetmeni Dario Argento'yu ve kariyerini konu alan, Simone Scafdi'nin yönettiği "Dario Argento Panico" belgeselinin fragmanını yayınladı.

    İtalyan efsanesi, Lucio Fulci ve Mario Bava gibi çağdaşlarının yanı sıra ülkesinin hala etkili olan korku ve giallo türlerinin babalarından biri olarak kabul ediliyor. Belgeselde Argento'nun yanı sıra Guillermo del Toro, Gaspar Noé ve Nicolas Winding Refn gibi beğenilen yönetmenlerle yapılan özel röportajlar da yer alacak.

    "Dario Argento Panico" onun setteki tavrını, kişiliğini ve alaycı mizah anlayışını keşfetmenin yanı sıra "Suspiria", "Deep Red" veya George Romero ile "Dawn of the Dead"deki işbirliği gibi tüm zamanların çeşitli klasiklerinin yapımına derinlemesine dalmayı vaat ediyor.

    Dario Argento, otel odalarının tenha ortamında, kabuslarının derinliklerine dalmak için dış dünyadan teselli arayarak en büyük sinema eserlerini yarattı. Şimdi, son senaryosunu tamamlamak ve samimi bir röportaja katılmak için yaratıcı coşkusunu ateşleyen ortama dönmek üzere kendisini bir otel odasında buluyor; ünlü kariyeri hakkında bir film için hayatını belgeleyen bir film ekibi tarafından takip ediliyor.

    "Dario Argento Panico", 2 Şubat 2024'te Shudder'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top