Hesabım
    "Frankenstein"da Andrew Garfield'ın Yerini Jacob Elordi Aldı

    Guillermo Del Toro'nun yöneteceği filmde Oscar Isaac ve Mia Goth da rol alıyor.

    .

    "Saltburn", "Priscilla" ve "Euphoria" yıldızı, Avustralyalı aktör Jacob Elordi, Guillermo del Toro'nun "Frankenstein" filmine katıldı. Elordi, daha önce Frankenstein'ın canavarı rolünü üstleneceği açıklanan Andrew Garfield'ın yerini alacak.

    Haberi duyuran Showbiz 411, Garfield'ın projeden çalışma takvimindeki çakışmalar nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını belirtiyor. Andrew Garfield'ın önünde, Carl Sagan biyografisi "Voyagers" da dahil olmak üzere birden çok proje var.

    Son dönemin en hızlı yükselen genç yıldızlarından olan Jacob Elordi, "Frankenstein" uyarlamasında Oscar Isaac, Christoph Waltz ve Mia Goth gibi isimlere katılıyor.

    19. yüzyıl Doğu Avrupa'sında geçen film, üzerinde deneylere devam etmek için kırk yıl önce bir yangında öldüğüne inanılan canavarın (Elordi) izini sürmesi gereken Dr. Pretorious'un (Isaac) hikayesini anlatıyor. o.

    Proje, del Toro'nun uzun yıllardır hayaliydi ve yönetmenin belirttiğine göre teknoloji vizyonunu tam olarak gerçekleştirebilecek noktaya ancak geldi. Son olarak Oscar ödüllü stop-motion "Pinokyo" filmine imza atan del Toro, filmin tanıtım turlarında Pinokyo ile Frankenstein'ın hikayesini ne kadar benzettiğine sıkça değinmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top