Hesabım
    Francis Ford Coppola "Megalopolis" İçin Tarih Verdi!

    Usta yönetmen merakla beklenen yeni filminin çok yakında vizyona gireceğini duyurdu.

    .

    Francis Ford Coppola izleyicilere "alışılmadık" destansı filmi "Megalopolis"e hazır olmalarını söylüyor. Indiewire'ın belirttiğine göre, Accutron podcast'ine katılan usta yönetmen, kendi kendine finanse ettiği ve 120 milyon doların üzerine mal olan filminin 2024'te gösterime gireceğini doğruladı.

    Coppola, "Megalopolis" için "Sadece birkaç ay sonra çıkacak" dedi ve şöyle ekledi: "Söyleyebileceğim tek şey, filmdeki oyuncuları sevdiğim. Alışılmadık bir film ve asla sıkıcı değil. Bunun dışında bekleyip göreceğiz."

    Başrollerinde Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Chloe Fineman, Kathryn Hunter ve Dustin Hoffman'ın yer aldığı “Megalopolis”te DB Sweeney, Talia Shire, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal, James Remar ve Giancarlo Esposito kadroyu tamamlıyor.

    Filmin çekimleri 2023'ün Mart ayında tamamlandı ve Ağustos ayında oyuncuların ek çekimler için geri dönmesini sağlamak üzere SAG-AFTRA ile geçici bir anlaşma imzalandı. Atlanta ve New York'ta çekilen "Megalopolis"in senaryosu da Coppola'ya ait.

    Film, yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini konu ediyor. Ancak onun isteklerini gerçekleştirmesi, belediye başkanının planlarıyla çeliştiği için pek de kolay olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top