Hesabım
    Danny Boyle ve Alex Garland'dan Yeni Zombi Üçlemesi Geliyor: "28 Years Later"

    Zombi klasiği "28 Days Later"ın devam filmi için orijinal yazar ve yönetmen iş başında.

    .

    Danny Boyle ve Alex Garland, "28 Gün Sonra"nın (28 Days Later) sinemalarda gösterime girmesinden yirmi dört yıl sonra, serinin yeniden canlandırılması için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

    The Hollywood Reporter, "28 Years Later" (28 Yıl Sonra) adlı yeni filmin, ikilinin 2007'de sadece yapımcılığını üstlendiği "28 Hafta Sonra" gibi yalnızca bir devam filmi olmayacağını, bunun yerine, tamamen yeni bir film üçlemesinin potansiyel başlangıcı olacağını bildiriliyor.

    Boyle, Garland'ın üçünü de yazacağı ilk filmi yönetecek ve ikisi de üçlemenin yapımcılığını üstlenecek. İkili, yıllar boyunca potansiyel bir devam filmi fikrini kamuoyu önünde gündeme getirdi ancak hiçbir şey fikir aşamasının ötesine geçmiyor gibi görünüyordu.

    Her filmin bütçesinin 75 milyon dolar aralığında olacağı tahmin ediliyor. Paketin bu haftanın sonlarında stüdyolara, yayıncılara ve diğer potansiyel alıcılara ulaşması bekleniyor.

    Zombi korku türünü yeniden canlandıran ve projedeki herkesin kariyerini ilerleten orijinal filmde Cillian Murphy, Londra'daki bir hastanede günler sonra komadan uyanan ve kurbanlarını azgın katillere dönüştüren bir virüsün neden olduğu ıssız, kıyamet sonrası bir çöküşle karşılaşan bir adamı canlandırıyordu. Filmde ayrıca Naomie Harris ve Christopher Eccleston başrolleri paylaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top