Hesabım
    Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Mean Girls" Oldu

    2004 yapımı "Mean Girls" filminin müzikal uyarlaması Martin Luther King tatiliyle birleşen hafta sonunda Amerika gişesinin yeni lideri oldu.

    .

    2000'li yıllara damga vuran, aynı adlı gençlik komedisinin müzikal yeniden uyarlaması "Mean Girls" Martin Luther King Günü tatiliyle birleşen dört günlük hafta sonunda 33 milyon dolar hasılat elde ederek Amerika gişesinin zirvesine yerleşti. Filmin yalnızca 12-14 Ocak hafta sonunda elde ettiği hasılat ise 28.6 milyon dolar.

    Vizyonun yeni filmlerinden olan, başrolünü sevilen aksiyon yıldızı Jason Statham'ın üstlendiği, yönetmenliğini David Ayer'in yaptığı "The Beekeeper" (Arıcı: Ölüm Kovanı) 4 günlük tatilde toplam 19.1 milyon dolar hasılat elde ederek gişenin ikinci sırasına yerleşti.

    Uluslararası alanda 500 milyon dolar sınırını aşarak şimdiye kadar en çok kazanan Willy Wonka filmi olmayı başaran "Wonka" ise 12-14 Ocak hafta sonunda 8.4 milyon dolar, tatille birleşen dört günde ise 11 milyon dolar kazandı ve üçüncü sıraya yerleşti. Filmin Amerika'daki toplam hasılatı 179 milyon dolara ulaştı.

    Sydney Sweeney ve Glen Powell'ın başrollerini paylaştığı romantik komedi "Anyone But You" 8.5 milyon dolar hasılatla dördüncü sıraya yerleşirken, animasyon film "Ördeklerin Göçü" (Migration) küçük bir farkla, 8.3 milyon dolarla beşinci basamakta yer aldı. Filmlerin yalnızca hafta sonu hasılatlarına baktığımızda ise aradaki fark artıyor; "Anyone But You" 7.1 milyon dolar, "Ördeklerin Göçü" ise 6.2 milyon dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top