Hesabım
    Netflix'in Sevilen Korku Serisi Devam Ediyor: Yeni "Fear Street" Filmi Duyuruldu

    "Korku Sokağı" serisi "Fear Street: The Prom Queen" ile devam edecek...

    Netflix

    Yazar R.L. Stine, yayın devi Netflix'te "Fear Street" (Korku Sokağı) kitap serisine dayanan dördüncü bir filmin üzerinde çalışıldığını doğruladı.

    Cumartesi günü Twitter'da yaptığı paylaşımda Stine şu haberi paylaştı: "Sonunda Netflix için yeni bir 'Fear Street' filminin prodüksiyonuna geçileceğini duyurabilirim. 'Fear Street' kitabım 'The Prom Queen'e dayanıyor. İyi haber!”

    Netflix daha önce kitap serisindeki üç hikayeyi tam bir film üçlemesi halinde uyarlamıştı ve bu filmler Temmuz 2021'de arka arkaya üç hafta boyunca yayınlanmıştı.

    Leigh Janiak'ın yönetmenliğini üstlendiği filmlerin tamamı çok olumlu eleştiriler aldı. Yeni film, yeni bir karakter kadrosuna sahip olacak ve 1992 tarihli, özeti şu şekilde olan romandan uyarlanacak:

    "Bir bahar gecesi… yumuşak ay ışığı… beş güzel Balo Kraliçesi adayı… Shadyside Lisesi balosunda dans eden çiftler – bunlar romantizmin malzemeleri olmalı. Ancak bir vahşi cinayeti, ardından bir başkasını ve bir başkasını karıştırdığınızda, tarif hızla dehşete dönüşür. Lizzie McVay, birisinin beş Balo Kraliçesi adayını tek tek öldürdüğünü ve listedeki bir sonraki kişinin kendisi olabileceğini fark eder! Dans bitmeden katili tamamen durdurabilecek mi?"

    Oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top