Hesabım
    ABD Box Office: "Mean Girls" Zirvedeki Yerini Koruyor

    Amerika gişesinin, son yıllarda yaşadığı en düşük kazançlı hafta sonlarından biri olan dönemde, "Mean Girls" zirvedeki yerini korudu.

    Paramount Pictures

    2003 yapımı "Mean Girls" filminden uyarlanan sahne müzikalinin yeni film uyarlaması, yılın en düşük hasılat yapan hafta sonlarından biri olması beklenen dönemde, Amerika gişesinin zirvesindeki yerini korudu.

    Deadline'a göre, 19 - 21 Ocak hafta sonunda genel gişe hasılatı, geçen yılın aynı dönemine kıyasla %8 düşüş gösterdi ve 68 milyon dolar oldu; bu, 2023 öncesindeki Ocak ayının ilk iki hafta sonuna göre belirgin bir düşüş (Sırasıyla 85.7 milyon dolar ve 97 milyon dolardı).

    "Mean Girls" sinemalar için çok sakin geçen bu hafta sonunda ikinci hafta sonunda %62'lik bir düşüş gördü ancak 12 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. On gün sonra filmin Amerika gişesindeki toplam hasılatı 49.3 milyon dolara ulaşacak; bu da orijinal "Mean Girls"ün %17 önünde olması demek.

    Jason Statham liderliğindeki "The Beekeeper" ikinci hafta sonu düşüş açısından biraz daha iyi bir performans sergiledi; %50 düşüşle 8.5 milyon dolar ve on günlük toplamda 31 milyon dolar kazanan film ikinci sırasında yer alıyor.

    Timothee Chalamet liderliğindeki "Wonka" 6.4 milyon dolarla üçüncü sıradaki, Glen Powell ve Sydney Sweeney başrollü romantik komedi "Anyone But You" ise 5.4 milyon dolarla dördüncü sıradaki yerini korudu. ABD Box Office listesinin 19-21 Ocak hafta sonundaki ilk beşini tamamlayan film ise 5.3 milyon dolar kazanan animasyon film "Ördeklerin Göçü"oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top