Hesabım
    Cate Blanchett ve Michael Fassbender, Soderbergh'in Yeni Filminde Buluşuyor

    Steven Soderbergh, yeni filmi "Black Bag"in başrollerini buldu.

    .

    Cate Blanchett ve Michael Fassbender, Steven Soderbergh'in yeni casus gerilim filmi "Black Bag"de başrolleri paylaşacak.

    Senaryosu David Keopp tarafından yazılan "Black Bag"in konusu şimdilik gizli tutuluyor ancak hikayenin Birleşik Krallık'ta geçtiği biliniyor. Çekimler Mayıs ayında Londra'da başlayacak. Soderbergh'in film için finansman ve dağıtım arayışında olması nedeniyle proje bu hafta stüdyolar ve yayıncılara geldi; yani henüz resmi olarak bir anlaşma yapılmadı.

    Film, Soderbergh'in eski işbirlikçileriyle yeniden bir araya gelmesine işaret ediyor. Yönetmen 2006 yapımı "The Good German"da Blanchett'la, 2011 yapımı "Haywire"da (Çapraz Ateş) Fassbender'la ve pandemik gerilim filmi "KIMI" ile geçtiğimiz günlerde Sundance Film Festivali'nde prömiyeri yapılan gerilim filmi "Presence"te Koepp'le çalıştı.

    "Black Bag"in yapımcılığını Casey Silver ve Greg Jacobs yapımcılığını üstleniyor. Potansiyel bir çıkış tarihi belirlenmedi, ancak Mayıs ayındaki çekimler aksamadan tamamlanırsa, filmin vizyon tarihi​​muhtemelen 2025'in başı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top