Hesabım
    Stüdyolar "28 Years Later" İçin Savaşıyor

    "28 Days Later" devam filminin hakları için üç büyük Hollywood stüdyosu savaşıyor.

    .

    The InSneider'daki yeni bir raporda, üç büyük Hollywood stüdyosunun, Danny Boyle'un yöneteceği ve Alex Garland'ın yazacağı "28 Years Later" filminin haklarını kazanmak için mücadele ettiği bildiriliyor.

    İlk kez yaklaşık iki hafta önce duyurulan film, "28 Days Later" (28 Gün Sonra) serisini 24 yılı aşkın bir süre sonrasında yeniden canlandıracak ve yepyeni bir film üçlemesinin başlangıcı olacak. Alex Garland filmlerin üçünü de kaleme alacak ancak şimdilik Danny Boyle'un yalnızca duyurulan ilk filmi yöneteceği biliniyor.

    Yeni rapor, Warner Bros. Pictures, Universal Pictures ve Paramount Pictures'ın filmin haklarını satın almak istediğini ve teklif yarışına girdiğini ortaya koyuyor. Şu anda Warner Bros.'un öne çıktığı da bildiriliyor.

    "28 Years Later"ın yapımcılığını Andrew Macdonald ve Peter Rice üstlenecek. Yeni üçlemedeki her bir filmin yapım maliyetinin 75 milyon dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.

    Zombi türüne büyük etki yapan 2000 yapımı orijinal filmde Cillian Murphy, Naomie Harris, Christopher Eccleston ve Brendan Gleeson rol aldı. Devamında gelen "28 Weeks Later"da (28 Hafta Sonra) orijinal kadrodan kimse rol almadı ve filmi Juan Carlos Fresnadillo yönetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top