Hesabım
    Nicole Kidman'ın Sıradaki Projesi Belli Oldu

    Kidman, Justin Kurzel'in yöneteceği "Mice" filminin başrolünde yer alacak.

    .

    26 Ocak'ta, Prime Video'da yayına başlayacak yeni dizisi "Expats" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Nicole Kidman'ın yeni film projesi belli oldu. Kidman, Justin Kurzel'in (Macbeth, Nitram, Assassin's Creed) yöneteceği "Mice" filminde başrolü üstlenecek.

    "Mice", Gordon Reece'in 2011'de çıkan aynı adlı ilk romanından uyarlanıyor. Nicole Kidman'ın rol aldığı Hulu dizisi "Nine Perfect Strangers" ve HBO dizisi "The Undoing"in arkasındaki yapım şirketleri Blossom Films ve Made Up Stories etiketiyle çıkacak filmin senaryosunu Shaun Grant kaleme alıyor.

    Hikaye, Shelley adında bir kız ve annesinin, üç zorbanın neredeyse Shelley'yi öldürmesinin ardından kırsal kesimdeki sessiz bir kulübeye çekilmelerini ve anne-babasının aşağılayıcı bir boşanmaya katlanmasını konu alıyor.

    Bahçe işleri, kitaplar, sıcak çikolata ve müzikle dolu hayatları, istenmeyen bir misafirin huzurlarını bozması ve Shelley'nin içinde bir şeylerin kırılmasıyla alt üst olur. Bundan sonra olacaklar, sadece bu dünyadaki güvenlikleri hakkında değil, aynı zamanda neyi kabul etmeye istekli oldukları ve neler yapabilecekleri konusunda da tüm kesinliklerini paramparça edecek.

    Nicole Kidman, Justin Kurzel, Shaun Grant, Bruna Papandrea, Per Saari, Steve Hutensky ve Jodi Matterson yapımcılığı üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top