Hesabım
    Güldüy Güldüy Show Çocuk Ekibinden "Haydi Tut Elimi" Vizyona Girdi!

    İç ısıtan hikayesiyle "Haydi Tut Elimi" şimdi sinemalarda!

    Güldüy Güldüy Show çocuk ekibini usta isimlerle buluşturan "Haydi Tut Elimi" şimdi sinema salonlarında izleyicilerini bekliyor!

    Başrollerini çocuk oyuncular Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan, Çınar Karçkay ve Işıl Yücesoy'un paylaştığı, yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği, senaryosunu Uğur Güvercin, Cihan Deniz, Pelin Serin, Onur Ümit ve Ali Ateş’in kaleme aldığı BKM yapımı macera dolu filmde ayrıca; Ada Demirer, Ezo Sunal, Sevinç Erbulak, Alp Kırşan, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Coşkun Demir ve Erhan Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor.

    Yarıyıl tatilindeki genç sinemaseverlere ve ailelere; dans, müzik, takım ruhu, yardımseverlik gibi temalarıyla iç ısıtan bir hikaye sunan filmin konusu kısaca şöyle:

    Dans tutkunu iki genç yetenek Duygu ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikayesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar. Kimi zaman hüzün, kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşayacak olan gençlerimiz, macera dolu bu yolculukta; aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerine ayna tutacak.

    "Haydi Tut Elimi" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top