Hesabım
    "Immaculate" Fragman: Psikolojik Korku Filminde Sydney Sweeney Başrolde

    Sweeney, karanlık sırların olduğu bir kasabada, soruların yanıtlarını arayan bir rahibeyi canlandırıyor.

    NEON, Sydney Sweeney liderliğindeki psikolojik korku filmi “Immaculate”in ilk kırmızı bant fragmanını yayınladı.

    "Euphoria" yıldızı Sweeney filmde, ünlü bir İtalyan manastırında tatmin edici yeni bir görev teklif edilen dindar bir kadın olan Cecilia'yı canlandırıyor. Mükemmel İtalyan kırsalındaki sıcak karşılaması, Cecilia'nın yeni evinin bazı karanlık ve dehşet verici sırlar barındırdığını anlaması ile kısa sürede kesintiye uğrar.

    Genç rahibenin hayatında, heyecan verici yeni bir bölüm olarak başlayan dönem, bu güzel köyde saf ve kutsal hiçbir şey olmadığını anlayınca hızla kötüye gider. Cecilia, sarsılmaz inancıyla, tamamen kötülüğe sürüklenmeden önce kasabayı uğursuz yolundan çekmeyi kendine misyon edinir.

    Simona Tabasco, Alvaro Morte, Benedetta Porcaroli ve Dora Romano gibi isimlerin de Sweeney'e eşlik ettiği filmin senaryosunu Andrew Lobel kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Michael Mohan oturuyor. Sweeney, David Bernad, Jonathan Davino, Teddy Schwarzman ve Michael Heimler yapımcılığı üstleniyor.

    Son romantik komedi "Anyone But You"da Glen Powell ile birlikte rol alan Sweeney, 16 Şubat'ta Sony'nin Spider-Man evrenine ait "Madame Web" ile izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top