Hesabım
    Julia Louis-Dreyfus'lu A24 Dramı "Tuesday"den Fragman

    Ölüm, kızının kaybıyla mücadele eden bir annenin karşısına konuşan bir papağan olarak çıkar...

    A24, başrollerinde Julia Louis-Dreyfus (Veep) ve Lola Petticrew'un (Dating Amber) yer aldığı duygusal draması “Tuesday”in fragmanını yayınladı.

    Louis-Dreyfus filmde, kızının ölümcül hastalığıyla mücadele ede sevgi dolu, şefkatli bir anneyi canlandırıyor. Anne kız arasında güçlü bir bağ var ve "Tuesday" fragmanının ilk sahneleri, yaklaşan ölüme rağmen, içinde bulundukları koşulları nasıl neşe ve mizahla kucakladıklarını gösteriyor.

    Kızın kelimenin tam anlamıyla konuşan bir papağan biçiminde ortaya çıkan ölümle karşı karşıya kalmasıyla bu durum değişir. Kaybın yankıları ve beklenmeyene karşı dayanıklılık bulmayı konu alan, duygusal açıdan yıkıcı dramada anne, kızının dünyada geçirdiği zamanın kısalığını kabullenmeyi ve onunla barışmayı öğrenmeli...

    Daina O. Pusić'in yazdığı ve yönettiği “Tuesday”, Pusić'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi. Londra merkezli film yapımcısı, kısa filmi “The Beast”in 2015 yılında Telluride Film Festivali'nde prömiyerini yapmasıyla tanınmıştı.

    "Tuesday"in dünya prömiyeri de 1 Eylül'de 50. Telluride Film Festivali'nde yapıldı ve bu yaz vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top