Hesabım
    ABD Box Office: Durgun Hafta Sonunda "The Beekeeper" Zirveyi Gördü

    Jason Statham'lı "The Beekeeper" ve müzikal uyarlama "Mean Girls" ABD gişesinin sakin hafta sonunda birinci sıra için mücadele etti.

    .

    Art arda iki hafta sonu boyunca vizyona giren yeni ve ilgi çekici filmler, geniş kapsamlı gösterimler olmayınca, 26-28 Ocak hafta sonu, elde edilen 59,8 milyon dolarlık toplam hasılatla 25-27 Şubat 2022'den bu yana Amerika gişesinin en düşük kazançlı hafta sonu oldu.

    Bu manzarada, ilk beşte yer alan filmler değişmese de birinci sırada yer alacak film için sıkı bir rekabet yaşandı. Müzikal film "Mean Girls" ve Jason Statham liderliğindeki aksiyon filmi "The Beekeeper" (Arıcı: Ölüm Kovanı) arasında yaşanan bu rekabet sonucunda, "The Beekeeper" 7.4 milyon dolarla ilk sıraya yerleşirken "Mean Girls" 7.3 milyon dolarla ikinci basamağa düştü.

    "Mean Girls" vizyondaki ilk iki hafta sonunda da gişenin bir numarasında yer almıştı. İki filmin hasılatları arasındaki farkın son derece küçük olması nedeniyle, Pazartesi sabahı sinema salonlarından gelen son veriler eklendiğinde sıralamanın değişme ihtimali var.

    Warner Bros. imzalı "Wonka" vizyondaki yedinci hafta sonunda 5.9 milyon dolar kazanarak gişenin üçüncü sırasında yerleşti. Illumination'ın sevilen animasyonu "Ördeklerin Göçü" (Migration) 5.2 milyon dolarla dördüncü basamakta yer alırken, Sydney Sweeney ve Glenn Powell'ı bir araya getiren romantik komedi "Anyone But You" 4.8 milyon dolarla ilk beşi tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top