Hesabım
    Zoë Kravitz "Blink Twice" İçin Yönetmen Koltuğuna Geçti

    Channing Tatum'un rol aldığı gerilim filmi bu yaz vizyona girecek.

    .

    Zoë Kravitz, son yıllarda bir dizi yüksek profilli projede rol alarak başarılı performanslarıyla adından söz ettirdikten sonra, ilk yönetmenlik denemesi olan "Blink Twice" için kamera arkasına geçti.

    Daha önce "Pussy Island" olarak adlandırılan filmin adının değişmesi, Deadline'ın filmin 23 Ağustos 2024'te gösterime gireceğini duyurmasıyla ortaya çıktı.

    Amazon MGM Studios'un imzasını taşıyan "Blink Twice"ın başrolündeki Channing Tatum, teknoloji milyarderi Slater King'i canlandırıyor. Filmin özetine göre King, galalarından birinde Naomi Ackie'nin canlandırdığı Frida adında bir kokteyl garsonuyla tanışır ve onu özel adasında rüya gibi bir tatile kendisi ve arkadaşlarına katılmaya davet eder.

    Tatilde çılgın geceler güneşli günlere karışır ve herkes harika vakit geçirir. Kimse bu yolculuğun bitmesini istemez ama tuhaf şeyler olmaya başladıkça Frida kendi gerçekliğini sorgulamaya başlar. Eğer bu partiden canlı çıkmak istiyorsa gerçeği ortaya çıkarmak zorunda kalacaktır.

    "Blink Twice"da Tatum ve Ackie'nin yanı sıra; Simon Rex, Christian Slater, Geena Davis, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan ve Alia Shawkat'tan oluşan bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Kravitz, filmi E.T. Feigenbaum ile birlikte yazdığı bir senaryodan yönetti.

    Kravitz ayrıca, Bruce Cohen, Tiffany Persons ve Garret Levitz ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. Film, Amazon MGM, Tatum'un Free Association yapım şirketi, Kravitz'in This Is Important yapım şirketi ve Bold Choices etiketiyle çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top