Hesabım
    Jenna Ortega'nın Yeni Filmi Gişede Çakıldı

    Başrollerini Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın üstlendiği "Miller's Girl" sınırlı gösterim standartlarının bile altında kaldı.

    .

    "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega'nın son filmi "Miller's Girl" gişede tam anlamıyla çakıldı. Filmde Ortega, yazarlık öğretmeni Jonathan Miller (Martin Freeman) ile karmaşık bir ilişki kuran bir öğrenci olan Cairo Sweet'i canlandırıyor.

    Yönetmenliğii Halley Bartlett'in üstlendiği film, prömiyerini 11 Ocak'ta Palm Springs Film Festivali'nde yaptı ve eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 39 farklı incelemeden toplam %33 puan alarak gösterime girdi.

    Deadline'a göre, 350 sinema salonunda gösterime giren "Miller's Girl" filminin 3 günlük açılış hafta sonunda toplam 321 bin dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. Bu, Amerika gişesinde herhangi bir Jenna Ortega filminin elde ettiği en kötü açılış hafta sonuna işaret ediyor.

    Jenna Ortega ve Martin Freeman Başrollü "Miller's Girl"den İlk Fragman

    Filmin sınırlı gösterime girdiği göz önüne alındığında ham sayının bu kadar düşük olması biraz doğal olsa da filmin ekran başına hasılat ortalaması 917 dolardır; bu, ortalaması 312 dolar olan 2022 yapımı "Studio 666"nın ardından Jenna Ortega'nın kariyerindeki en düşük ikinci açılış hasılatı.

    "Miller's Girl"ün aldığı kötü eleştirilerden sonra gişede herhangi bir atak yapması imkansız görünüyor. CNN'den Brian Lowry, film için "Kabaca bir parfüm reklamının entelektüel ağırlığına sahip" derken, Culture Mix'ten Carla Hay "Sanatsal görünmeye çalışan bayağı bir drama" ifadelerini kullandı. Eleştiriler "Miller's Girl"ün tehlikeli klişelerle oynadığı ve genç kadınlara suçlayıcı bir bakış sunduğu konusunda ortaklaşıyor.

    ABD'de 26 Ocak'ta gösterime girdi. Filmin Türkiye'de vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top