Hesabım
    Yeni Supergirl "House of the Dragon" Yıldızı Milly Alcock Oldu!

    DC Evreni'nde kadrolar dolmaya devam ediyor, Superman'in ardından Supergirl rolünü üstlenecek isim de belli oldu.

    .

    DC Evreni'nin yeni Kara Zor-El/Süpergirl'ü belli oldu. HBO'nun "Game of Thrones" spin-off'u "House of the Dragon"un ilk sezonundaki genç Prenses Rhaenyra Targaryen rolüyle tanınan Avustralyalı oyuncu Milly Alcock, Warner Bros. Pictures için Supergirl karakterini canlandıracak.

    Alcock, DC Studios eş CEO'ları James Gunn ve Peter Safran'ın, şu anda üzerinde çalışılan canlı aksiyon "Supergirl: Woman of Tomorrow" filminde rol alacak, ancak karakterin ilk olarak Gunn'ın Georgia'da çekeceği ve DC Evreni'nin ilk filmi olarak 2025'te vizyona girecek olan "Superman: Legacy" filminde de yer alması da bekleniyor.

    Henüz yönetmeni bulunmayan "Supergirl: Woman of Tomorrow" Tom King'in 2022 çizgi roman serisine dayanacak ve malzemeye farklı bir bakış açısı sunacak. Supergirl'ün kendi solo filminden önce en az bir DC Universe filminde daha rol alması bekleniyor ancak bunlar henüz resmi olarak onaylanmadı.

    Alcock, rol için Emilia Jones (CODA) ve Meg Donnelly'yi (The Winchesters) geride bıraktı; hem kendisinin hem de Donnelly'nin yakın zamanda Gunn ve birkaç yönetici için ekran testine tabi tutulduğu bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top