Hesabım
    Sony, Marvel Filmi "El Muerto"yu Yeniden Canlandırıyor

    Marvel'ın ilk Latin kahramanlı filmi için çalışmalar Bad Bunny olmadan sürüyor.

    Marvel

    Vizyon takviminden çıkarıldıktan tam yedi ay sonra, Sony Pictures'ın Marvel Karakterleri Evreni (SPUMC), bugüne kadarki ilk Latin kökenli solo Marvel filmi olan "El Muerto"yu yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

    Projede Porto Rikolu müzik yıldızı Bad Bunny'nin rol alması planlanıyordu, ancak hem grev öncesinde hem de grev sırasında yaşanan birçok gecikme, Bad Bunny'nin projeden çıkmasına neden oldu.

    Variety, "Madame Web"in piyasaya sürülmesinden önce SPUMC'nin geleceği hakkında yeni bir yazıda, Sony'nin "El Muerto" için geliştirme sürecine sessizce devam ettiğini ve başrolü üstlenecek bir yedek arayışının devam ettiğini gösteriyor.

    Çizgi romanlarda El Muerto, Juan-Carlos Estrada Sanchez'dir; kendilerine insanüstü güç ve diğer güçler veren özel bir maskeye sahip olan uzun bir luchador (güreşçi) soyundan gelen bir adam.

    Bad Bunny, hem müzisyen olarak uluslararası yüksek profili hem de WWE'deki profesyonel güreş deneyimi nedeniyle rol için ideal olarak görülüyordu.

    Sony'nin bu yıl aralarında "Madame Web", "Kraven the Hunter" ve "Venom 3"ün de bulunduğu üç SPUMC filmi geliyor. "El Muerto" muhtemelen 2025'e veya sonrasına kadar sinemalarda gösterime girmeyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top