Hesabım
    "Deadpool 3" Marvel Sinematik Evreni'ni Sarsmaya Geliyor

    Yönetmen Matthew Vaughn, içeriden edindiği bilgiler ışığında "Deadpool 3" ile ilgili yorumlarını paylaştı.

    Marvel Studios

    Bu Cuma vizyona girecek "Argylle: Gizli Casus" filminin yönetmeni Matthew Vaughn'dan "Deadpool 3" hakkında heyecan uyandıran yorumlar geldi.

    Vaughn, Marvel Sinematik Evreni için bir film yapmadı ancak Marvel tecrübesine sahip; bunların en önemlisi, 2011'de toplamda dört genç X-Men filmine yol açan "X-Men: First Class"ı yönetmesi oldu Bu nedenle Marvel'a karşı bir miktar ilgiye sahip ve BroBible Post-Cred Podcast'in (The Playlist aracılığıyla) yakın tarihli bir bölümünde yer alırken, "Deadpool 3" hakkında onu heyecanlandırmaya yetecek kadar içeriden bilgi sahibi olduğunu söylüyor.

    Vaughn ayrıca, filmin potansiyel olarak MCU'yu 'kurtarabileceğini' söyleyecek kadar ileri gidiyor:

    "'Deadpool Wolverine'e Karşı' ya da 'Wolverine Deadpool'a Karşı' hakkında bildiğim birkaç parça, biz konuşurken Ryan ve Hugh arasındaki tartışmanın inanılmaz olduğundan eminim. Bu çok büyük bir şok olacak… Marvel evreni onları sarsmak üzere ve bu bedeni hayata döndürecek… Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın tüm Marvel evrenini kurtarmak üzere olduğunu düşünüyorum."

    Yönetmen bu filmin MCU'da heyecan verici yeni "X-Men" hikayelerine olanak sağlayacağını umuyor: "Ben X-Men'in gerçek bir hayranıyım; Tek istediğim filmlerin olması gerektiği kadar iyi olması.”

    Bu, Vaughn'un yakın zamanda artan 'süper kahraman yorgunluğu' eğilimine ilişkin, "belki de hepimizin biraz ara vermeye ihtiyacı olduğunu" öne süren diğer yorumlarına göre büyük bir değişikliğe işaret ediyor.

    "Deadpool 3"ün ortaya çıkan ilk resmi özetinde de filmin MCU'nun tarihini değiştireceği yönünde bir ifade vardı. Tüm işaretleri çoklu evrenler ve zaman yolculuğuyla ilgilenen filmin birtakım kalıcı değişiklikler yapacağını gösteriyor ancak gerçekleri keşfetmek için önümüzde hala altı ay var.

    "Deadpool 3" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top