Hesabım
    Miles Teller, Michael Jackson Biyografisine Katılıyor

    "Michael" adlı biyografi filminin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua oturuyor.

    .

    "Top Gun: Maverick" yıldızı Miles Teller, Antoine Fuqua'nın şu anda Lionsgate ve Universal Pictures International için çekmeye devam ettiği Michael Jackson biyografi filmi "Michael"a katılmak üzere görüşmelerde bulunuyor.

    Avukat rolünü üstleneceği bildirilen Teller için henüz bir anlaşma imzalanmadı ancak Jackson'ın hayatında birkaç önemli avukat olduğu için, henüz hangisini canlandıracağı belli olmasa da önemli bir rol alması bekleniyor.

    İmzalar atıldığında Teller, Michael rolündeki Michael Jackson'ın gerçek yeğeni Jaafar Jackson'ın yanı sıra ebeveynler Joe ve Katherine Jackson rolündeki Colman Domingo ve Nia Long'un da yer aldığı genişleyen kadroya katılacak.

    Senaryoyu John Logan (Gladiator, The Aviator) yazdı ve resmi özette filmin "Pop'un Kralı olan karmaşık adamın daha önce hiç anlatılmamış ve derinlemesine tasvirini" anlatacağı belirtiliyor. Michael'ın tüm zamanların en büyük şovmeni olmasına yol açan en ikonik performansları da dahil olmak üzere hayatının tüm yönlerini keşfedecek.

    Jackson tarihin en çok ödül alan müzisyeniydi. Kırk yılı aşkın kariyeri boyunca birçok müzik türünde sanatçıyı etkileyen küresel bir figürdü. Jackson, 1980'lerin sonlarından 2009'da 50 yaşında ölümüne kadar fiziksel görünümü, ilişkileri, davranışları ve yaşam tarzı nedeniyle tartışmaların, spekülasyonların ve soruşturmaların simgesi haline geldi.

    18 Nisan 2025'te vizyona girmesi planlanan filmin yapımcılığını Graham King üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top