Hesabım
    "Wicked Little Letters" Fragman: Olivia Colman & Jessie Buckley

    Sony Pictures İngiliz komedi filminden yeni bir fragman yayınladı.

    Sony Pictures Classics, yönetmen Thea Sharrock'un (Me Before You) "skandal derecede küfürlü" filmi olarak tanımlanan "Wicked Little Letters" komedisinin yeni fragmanını yayınladı.

    Film kısaca "Küçük kasaba. Büyük gizem. Kötü dil." olarak tanımlanıyor. Küçük bir İngiliz kasabası olan Littlehampton'daki insanlar -muhafazakar yerel Edith (Olivia Colman) de dahil- komik derecede sert küfürlerle dolu mektuplar almaya başlayınca, İrlandalı göçmen Rose (Jessie Buckley) suçlanır.

    Ancak bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenen kasabanın kadınları, polis memuru Gladys Moss ile birlikte gizemi çözmeye, Rose'u serbest bırakmaya ve gerçek suçluyu yakalamaya çalışır. Filmde Olivia Colman ve Jessie Buckley'in yanı sıra Timothy Spall, Gemma Jones, Lolly Adefope ve Anjana Vasan rol alıyor.

    "Wicked Little Letters"ın prömiyeri 2023 Toronto Film Festivali'nde yapıldı ve film övgü dolu yorumlar aldı. Filmdeki uyumlarıyla büyük beğeni toplayan Olivia Colmann ve Jessie Buckley, 2021'de "The Lost Daughter" filminde aynı karakterin farklı yaş dönemlerini canlandırmış ve her ikisi de buradaki performanslarıyla Oscar adaylığı almıştı.

    "Wicked Little Letter" bu ilkbaharda ABD sinemalarında olacak ancak ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top