Hesabım
    Cillian Murphy "28 Years Later"da Rol Alacak mı?

    "28 Days Later"ın arkasındaki Danny Boyle ve Alex Garland yeni bir üçleme başlatıyor.

    .

    Üç hafta önce yapılan duyurunun ardından, Warner Bros., Universal ve Paramount gibi stüdyolar "28 Years Later" filmini alabilmek için mücadele içine girmişti. Sonuçta, Alex Garland ile Danny Boyle'un yeniden bir araya geleceği filmin haklarını alan Sony Pictures oldu.

    "28 Gün Sonra" serisini yeniden canlandıran filmin yepyeni bir film üçlemesinin potansiyel başlangıcı olacağı düşünülüyor. Alex Garland üç filmin de senaryosunu yazacak ancak Boyle şu anda yönetmen olarak sadece ilk filme dahil. İkili aynı zamanda üç filmin de yapımcılığını üstleniyor.

    "Oppenheimer" yıldızı Cillian Murphy "28 Gün Sonra" filminde başrolde oynamıştı. Yeni projeye ise yönetici yapımcı olarak geri döndü. Filmin ihale savaşını Sony Pictures'ın kazandığını duyuran The Hollywood Reporter, Murphy'nin projede oyuncu olarak rol alabileceğini ima ediyor ancak anlaşmanın ayrıntıları gizli olduğundan şu anda bu konuda net bir bilgi yok.

    Henüz "28 Years Later"ın resmen açıklanmadığı Temmuz ayında Collider ile gerçekleştirdiği bir röportajda, Murphy'ye seriye geri dönme olasılığı soruldu. Murphy, yaşı göz önüne alındığında "28 Yıl Sonra" gibi bir başlığın ileriye dönük bir yol olabileceğini kabul etti ve Garland ve Boyle'un dahil olması durumunda filmi yapmayı "çok seveceğini" doğruladı.

    Zombi türüne büyük etki yapan 2002 yapımı orijinal filmde Cillian Murphy'nin yanı sıra Naomie Harris, Christopher Eccleston ve Brendan Gleeson rol aldı. Devamında gelen, Juan Carlos Fresnadillo imzalı "28 Weeks Later"da (28 Hafta Sonra) orijinal kadrodan kimse rol almadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top