Hesabım
    "Beetlejuice" Devam Filminden İlk Afiş: Resmi Adı Belli Oldu!

    Tim Burton'ın yeniden yönetmen koltuğuna geçtiği filmde Michael Keaton da ikonik Beterböcek rolüne geri dönüyor.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures'ın, Tim Burton'ın 1988 tarihli ikonik doğaüstü komedisi "Beetlejuice" devam filminden ilk posteri yayınlamasıyla filmin resmi adının "Beetlejuice Beetlejuice" olduğu ortaya çıktı

    Burton ve Michael Keaton sırasıyla yönetmen ve yıldız olarak geri dönerken, orijinal filmdeki Lydia Deetz karakterine hayat veren Winona Ryder ve Lydia'nın annesi Delia Deetz olarak Catherine O'Hara da devam filminde rol alıyor.

    "Beetlejuice Beetlejuice"ta, "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega, Lydia'nın kızını canlandıracak ve filmdeki olayların merkezinde olacak. Filmde ayrıca Willem Dafoe, Justin Theroux ve Monica Bellucci gibi isimler de rol alıyor.

    Orijinal film, 15 milyon dolarlık bir bütçeden 80 milyon dolar hasılat elde etti ve genellikle Burton'ın en ikonik filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Film, eski evlerinin yeni sakinlerini korkutmak için iğrenç ve yaramaz bir hayaletin hizmetlerine başvuran vefat etmiş bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Otuz yılı aşkın bir süredir geliştirme aşamasında olan devam filminin hikaye ayrıntıları gizli tutuluyor. Film, Disney'in canlı aksiyon "Dumbo" uyarlamasını yönettikten dört yıl sonra Burton'ın uzun metrajlı yönetmenliğe geri dönüşünü simgeliyor. Posterin yayınlanmasıyla birlikte ilk fragman da muhtemelen kısa süre içinde gelecektir.

    “Beetlejuice Beetlejuice” 6 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top