Hesabım
    Tim Burton, 1950'lerin Kült Filmini Yeniden Çekiyor

    "Attack of the Fifty Foot Woman" yeniden çevrimini Tim Burton yönetecek.

    .

    Sıra dışı yönetmen Tim Burton, Eylül ayında gösterime girecek olan devam filmi "Beetlejuice Beetlejuice" öncesinde, 1958 yapımı bağımsız film klasiği "Attack of the Fifty Foot Woman"ın (Dev Kadının Saldırısı) yeniden çevrimini yönetmeye hazırlanıyor.

    Warner Bros. Pictures'ta hazırlıkları devam eden projenin senaryosunu, "Gone Girl"ün yazarı ve Primetime Emmy adayı Gillian Flynn yazıyor. Yeniden çevrimin, orijinal bilim kurgu kült klasiğine yeni bir bakış açısı sunması tasarlanıyor.

    Orijinal film, bir uzaylıyla yakın teması nedeniyle dev bir kadına dönüşen zengin bir mirasçıyı konu alıyordu. Bu durum, çapkın kocası yüzünden zaten tehlikede olan evliliğini daha da karmaşık hale getirir.

    Film, insanların ve yaratıkların çeşitli boyutlarda büyüdüğünü veya küçüldüğünü gösteren 1950'lerin diğer bilim kurgu filmlerinin bir varyasyonuydu. Filmin o dönemdeki incelemeleri de iyiydi ancak yıllar içinde gerçek bir kült klasiğe dönüştü.

    Daha önce bir devam filmi üzerinde çalışılsa da bu proje hiçbir zaman konuşma aşamasının ötesine geçmedi. HBO, 1993 yılında Daryl Hannah'nın başrolünde ve Christopher Guest'in yönetmenliğinde filmin yeniden çekti.

    Burton yeni filmin yapımcılığını Andrew Mittman ve Tommy Harper'la birlikte üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top