Hesabım
    ABD Box Office: "Argylle" Yılın İlk Fiyaskosu Oldu!

    Yıldızlarla dolu casus komedisi "Argylle" beklentilerin altınndaki gişe performansına rağmen, ABD Box Office listesinin ilk sırasına yerleşti.

    .

    Matthew Vaughn'un casus komedisi "Argylle", açılış hafta sonunda 3.605 Kuzey Amerika sinemasında gösterime girdi ve toplamda 18 milyon dolar hasılat elde ederek Amerika gişesinin zirvesine yerleşti. Apple tarafından desteklenen ve Universal tarafından dağıtılan filmin yapım maliyeti ise 200 milyon dolar, bu nedenle "Argylle" şimdiden 2024'ün ilk büyük başarısızlığı olarak adlandırılıyor.

    Kötü eleştirmen ve izleyici puanlarına rağmen gişede herhangi bir rakibi olmayan film, küresel gişede de bir numara oldu ancak 78 uluslararası pazardan yalnızca 17.3 milyon dolar kazanarak toplam hasılatını 35.3 milyon dolara çıkarabildi.

    Geleneksel bir stüdyoda filmin kâr edebilmesi için küresel bilet satışlarından yaklaşık 500 milyon dolar kazanması gerekiyor ve "Argylle"ın bunu yakalaması açıkça imkansız. Bu durum, muhtemelen yönetmen Matthew Vaughn'un filmi bir üçlemeye çevirme planlarını rafa kaldırmasına neden olacak.

    Gişenin ikinci sırasında, inanç temalı TV dizisi "The Chosen"ın dördüncü sezonunun ilk üç bölümü yer alıyor. Özel gösterim, hafta sonu boyunca 2.300 sinemadan 6 milyon dolar kazandı. Geçtiğimiz hafta gişenin liderliğine yükselen "The Beekeeper" 5.3 milyon dolar hasılatla üçüncü, "Wonka" 4.3 milyon dolar hasılatla dördüncü, animasyon film "Ördeklerin Göçü" ise 4.1 milyon dolarla beşinci sırada yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top