Hesabım
    Stephen Frears'ın Yeni Filminde Christoph Waltz, Maya Hawke ve Jon Hamm Buluşuyor

    Christoph Waltz, Hollywood'un efsanevi yönetmeni Billy Wilder'ı canlandıracak.

    .

    Maya Hawke, Christoph Waltz, John Turturro ve Jon Hamm, yönetmen Stephen Frears'ın yeni acı-tatlı drama filmi "Wilder & Me" için bir araya geliyor.

    Büyük çıkışını "Stranger Things" ile yapan Hawke, efsanevi film yapımcısı Billy Wilder'ın 1978 yapımı “Fedora” filminin setinde çalışırken hayatı yepyeni bir anlam kazanan genç müzisyen Calista'yı canlandıracak.

    Calista, çekime devam etmek ve ilk aşkını deneyimlemek için Wilder'ı Münih ve Paris'e kadar takip ederken Wilder, kariyerinin alacakaranlığında değişen sinema dünyasında gezinir

    "Sunset Bulvarı", "Bazıları Sıcak Sever", "Apartman"gibi tüm zamanların en ünlü Hollywood klasiklerinden bazılarını yönetmesiyle tanınan Billy Wilder'a ise Christoph Waltz hayat verecek. Turturro, Wilder'ın ömür boyu arkadaşı ve senaryo yazarı ortağı I.A.L Diamond'ı Hamm ise aktör William Holden'ı canlandıracak.

    "The Father"ın Oscar ödüllü senaristi Christopher Hampton senaryoyu Jonathan Coe'nun popüler romanı "Mr. Wilder and Me"den uyarlıyor. Jeremy Thomas yapımcılığını üstleniyor. Filmin çekimleri 2025'in başlarında Yunanistan'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top