Hesabım
    Dave Bautista ve Samuel L. Jackson'dan Aksiyon Filmi Geliyor!

    "Afterburn" adlı filmi "John Wick"in dublör koordinatörü J.J. Perry yönetecek.

    .

    Dave Bautista ve Samuel L. Jackson, aksiyon-macera filmi "Afterburn" için bir araya gelmeye hazırlanıyor. Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan projenin yönetmenliğini "John Wick" ve "Hızlı ve Öfkeli" serilerinin dublör koordinatörü J.J. Perry üstlenecek.

    Proje, Perry'nin Jamie Foxx liderliğindeki "Day Shift" ve Bautista liderliğindeki "The Killer's Game"den sonra üçüncü yönetmenlik çalışması olacak.

    Hikaye, devasa bir güneş patlamasının dünya çapında teknolojiyi yok etmesinden on yıl sonra geçiyor; bu felaket toplumsal çöküşe ve savaş ağalarının güç için rekabet etmesine yol açar.

    Bautista, tehlikeli bir savaş ağası kendisi için çalmadan önce, Mona Lisa'yı kurtarmak için tutulan bir hazine avcısını canlandırıyor. Jackson'ın rolü ise henüz bilinmiyor. Proje, "Indiana Jones" ve "Children of Men" filmlerinin birleşimi olarak tarif ediliyor.

    "Afterburn"ün yapımcılığını Neal H. Moritz, Toby Jaffe ve Steve Richards üstlenecek. Çekimlerin Nisan ayında tüm Avrupa'da başlaması planlanıyor ve projenin yaklaşan Avrupa Film Pazarı'nda satışa sunulması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top