Hesabım
    Kogonado'nun Yeni Filmi "A Big Bold Beautiful Journey"in Başrolleri Margot Robbie ve Colin Farrell!

    Margot Robbie ve Colin Farrell Kogonada'nın yeni filmi "A Big Bold Beautiful Journey" için kamera karşısına geçecekler.

    .

    Columbus ve After Yang ile tanıdığımız, kısa filmleri ve video editörlüğü tanınan yönetmen Kogonada'nın yeni filmi "A Big Bold Beautiful Journey" Margot Robbie ve Colin Farrell'a ev sahipliği yapacak.

    Deadline'ın haberine göre Robbie ve Farrell, Kogonada'nın yönettiği "A Big Bold Beautiful Journey"de rol almak üzere anlaştı. Filmin senaryosu, "The Menu"nun senaristi Seth Reiss tarafından kaleme alınıyor. Filmin hikayesinin ayrıntıları henüz gizli olsa da, Deadline filmi şöyle tanımlıyor; "İki yabancının ve onları birbirine bağlayan inanılmaz yolculuğun yaratıcı bir hikayesi". Filmin çekimleri bu baharda başlayacak.

    Kogonada, ilk uzun metrajlı film yönetmenliğini 2017'de John Cho, Haley Lu Richardson ve Parker Posey'nin başrollerini paylaştığı Columbus'la yaptı. İkinci uzun metrajlı filmi After Yang 2021'de gösterime girdi ve başrollerde Jodie Turner-Smith ve Justin H. Min ile birlikte Colin Farrell da rol aldı. Yönetmen, Mart 2022'de prömiyeri yapılan Apple TV+'ın Pachinko dizisinin dört bölümünü yönetti. Ayrıca, 2024'te Disney+'ta yayınlanması beklenen, High Republic'in sonunda geçen yeni Star Wars dizisi The Acolyte'ın da bölüm yönetmenliğini yaptığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top