Hesabım
    "A Quiet Place: Day One"dan İlk Fragman!

    "Sessiz Bir Yer" spinoff filmi, uzaylıların dünyaya geldiği güne dair yeni bir bakış açısı sunuyor.

    Paramount Pictures, John Krasinski'nin hit korku serisinin spin-off filmi olan "A Quiet Place: Day One"ın resmi fragmanını yayınladı. Film 28 Haziran'da sinema salonlarında yerini alacak.

    Krasinski'nin orijinal fikrine dayanan ve Michael Sarnoski ile Jeff Nichols tarafından yazılan film, Abbott ailesinin hikayesini ele almayacak ve bunun yerine önceki iki filmin evreninin daha geniş arka planında ortaya çıkacak.

    Yeni film, ses hedefli canavarların Dünya'ya gelişinin ilk gününü konu alıyor ve dünyamızın nasıl 'sessiz' kaldığını göstermeyi vaat ediyor.

    "Pig"in yönetmeni Michael Sarnoski'nin imzasını taşıyan projede Lupita Nyong'o (Biz), Joseph Quinn (Stranger Things) ve Alex Wolff (Hereditary) rol alıyor. "A Quiet Place II" filminde rol alan Djimon Hounsou burada bu rolü yeniden canlandırıyor.

    John Krasinski, Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller filmin yapımcılığını üstleniyor. Ana filmlerde anlatılan Abbott ailesinin hikayesi, John Krasinski'nin yönetmen koltuğuna geri döneceği üçüncü bir filmle 2025'te devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top