Hesabım
    Cillian Murphy'nin Yeni Projesi Belli Oldu

    Oscar adayı aktör, Netflix'in "Steve" dizisinde başrolü üstlenecek.

    Universal

    "Oppenheimer"ın Oscar ve BAFTA adayı, Altın Küre'li yıldızı Cillian Murphy'nin sıradaki projesi belli oldu. Aktör Netflix'in "Steve" adlı filminde başrolü üstlenecek, çekimler ilkbaharda başlıyor.

    Film, Max Porter'ın "Shy" adlı romanından uyarlanıyor ve Murphy'nin uzun süredir birlikte çalıştığı Alan Moloney ile birlikte çalıştığı yeni yapım şirketi Big Things Films'in ilk filmi olacak. Big Things, Murphy'nin rol alacağı, film ve televizyon genelinde farklı tür ve formatlarda projeler aramaya devam edecek.

    Kitabın yeniden tasarlanmış hali olan film, Steve adlı bir öğretmenin hayatındaki önemli bir 24 saati anlatıyor. Öğrencilerine son şanslarını veren bir reform okulunda müdür olan Steve, bir yandan öğrencilerini hizada tutmaya çalışırken, bir yandan da giderek kötüleşen zihinsel sağlığıyla boğuşur.

    Moloney ve Murphy yapımcılığı üstlenirken yönetmen koltuğunda Tim Mielants oturacak. Senaryoyu kitabın yazarı Max Porter kaleme alıyor.

    Cillian Murphy, önümüzdeki hafta Berlin Film Festivali'nin açılış filmi olarak hem başrolde oynadığı hem de yapımcılığı üstlendiği "Small Things Like These" filmini gösterime sokmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top